Faalangst rijopleiding

1389974643_2ff998b440dfc8cc3b2bc3d0c5d0ff83

Je hebt lang geoefend om het zover te brengen. Je weet dat je het kan, maar toch heb je in je achterhoofd dat knagende gevoel, dat het toch niet goed zal gaan. Je gaat in de auto zitten en opeens weet je helemaal niets meer. Je bent zo zenuwachtig, dat je de auto niet eens meer in de versnelling kan zetten. Of je kan niet eens meer normaal nadenken, zodat je de opdrachten van je examinator niet goed kan uitvoeren. Komt je dit bekent voor? Dan heb jij waarschijnlijk last van faalangst.

Gespecialiseerde instructeurs

Wij werken met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst. Zij kijken naar de bron van die angst en zullen samen met jouw proberen om je zoveel vertrouwen te geven in je eigen rijden, dat je zenuwen tijdens je examen zoveel mogelijk zijn verminderd. Het belangrijkste om te weten is dat fouten maken tijdens je lessen of zelfs op je examen helemaal niet erg is. Iedereen maakt fouten. Niemand verwacht van je dat je in één keer alles goed doet. Tijdens je opleiding zal je instructeur je hier ook steeds weer op wijzen.

Meer weten?

Heb je een vraag over de faalangst rijopleiding? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem gerust contact op met ons via onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Bedankt voor het aanvragen van je proefles. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!
Er is iets foutgegaan. Probeer het nogmaals.

Heb je een vraag over rijlessen, theorie of examen? Neem gerust contact op!

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service
Bedankt voor je bericht. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!
Er is iets fout gegaan. Probeer het nogmaals!